Despre Noi

Impreuna Catre Succes

Politica manageriala a CIPO SRL este de a imbunatati continuu relatia cu beneficiarii si furnizorii pentru fabricarea produselor la o inalta calitate si competitivitate. Experienta noastra in tehnologia de suflare PET a facut sa devenim un partener de incredere pentru beneficiarii de PET-uri de pe piata romaneasca.


Cine Suntem

Societatea CIPO cu sediul in localitatea Horezu s-a infiintat in anul 1991 si are ca obiect de activitate producerea si comercializarea de preforme si flacoane PET, incepand cu anul 2003. Inca de la inceput societatea isi desfasoara activitatea de productie a preformelor si flacoanelor PET intr-o fabrica moderna, construita si dotata la standade UE, fapt care a atras o serie de certificari in domeniul nostru de activitate.

Societatea CIPO comercializeaza o gama larga de preforme produse din material polietilentereftalat, necesara produciei de flacoane PET cu volume cuprinse intre 0,5L si 5 L. In prezent furnizam preforme si flacoane PET pentru imbuteliatorii de ape minerale si bauturi racoritoare cat si pentru producatorii de produse lactate.

Planul de management al societatii a dus la dezvoltarea continua a productivitatii si la implementarea de programe de investitii, la momentul actual CIPO avand o linie de productie pentru preforme PET, care ne permite sa acoperim o gama larga de produse PET si totodata sa implinim dorinta de a satisface exigentele calitative ale clientilor nostrii.